Results 1 to 7 of 7

Thread: Iray Server and Titan Black

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    100

    Default Iray Server and Titan Black

    Hi all

    I read that Iray Server only works with the pro/Quadro cards.

    Does this mean that Iray Server won't pick up a Geforce Titan Black in a second box?

    cheers

    Steve

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Berlin
    Posts
    91

    Default

    Hi Steve,

    Iray Server does queue rendering also with Geforce cards. Only streaming is limited to professional (Quadro, Tesla, Grid) cards and to a standalone (non-cluster) setup.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    100

    Default

    Cheers, Robert.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    28

    Default

    Quote Originally Posted by sherridge101 View Post
    Cheers, Robert.
    It looks like Iray Server 2.4 does not allow Titan Xp cards for compute. This is very sad.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    28

    Default

    Quote Originally Posted by sherridge101 View Post
    Cheers, Robert.
    It looks like Iray Server 2.4 does not allow Titan Xp cards for compute. This is very sad.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    343

    Default

    Iray Server should support that card with queueing.
    Have you updated your driver?
    A new Cuda version came with 2.4

  7. #7
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    28

    Default

    It's all good. Titan Xp is supported in Iray Server 2.41.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •