Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: iray+ roadmap / updates?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC, USA
    Posts
    79

    Default iray+ roadmap / updates?

    Just wanted to check in and see what's cooking with iray+ these days. Any news on feature updates/new features (frame buffer, glow/glare/LUT, etc.)? As an outsider & customer it seems a bit quiet on that front IMHO.
    Jeff Patton
    Website

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Varna, BG
    Posts
    912

    Default

    Me too

    Best!
    Nik

  3. #3

    Default

    Hi Jeff and Nik,

    Thanks for commenting. We will be announcing the next Iray for 3ds Max plugin update in the next couple weeks which will outline the updated features. And we are currently running through our QA testing for 3ds Max 2018 support. Please stay tuned.

    And thanks for your patience,
    Jay

  4. #4
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    german / aachen
    Posts
    516

    Default

    Me too

    and thx Jay for info

    regards Bernd

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Varna, BG
    Posts
    912

    Default

    Thanks Jay!
    So, no beta testing for 2018 for us?

    Best!
    Nik

  6. #6
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Italy
    Posts
    218

    Default

    Hello I suggest a Resume rendering from previus rendering file save

  7. #7
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Italy
    Posts
    218

    Default

    Quote Originally Posted by JeffPatton View Post
    Just wanted to check in and see what's cooking with iray+ these days. Any news on feature updates/new features (frame buffer, glow/glare/LUT, etc.)? As an outsider & customer it seems a bit quiet on that front IMHO.
    Look like this ?? Rendering in Iray + and post in Corona...
    Click image for larger version. 

Name:	010_AEC vMaterial interior.JPG 
Views:	71 
Size:	986.9 KB 
ID:	9338Click image for larger version. 

Name:	Iray and Corona.JPG 
Views:	69 
Size:	803.0 KB 
ID:	9339

  8. #8
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC, USA
    Posts
    79

    Default

    Ha! If it works it works....even if it's from another engine. Nice!
    Jeff Patton
    Website

  9. #9
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Italy
    Posts
    218

    Default

    Quote Originally Posted by JeffPatton View Post
    Ha! If it works it works....even if it's from another engine. Nice!
    I Want Bloom an other in Iray + becasue in Iray + there are many nice material

  10. #10
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    SC, USA
    Posts
    79

    Default

    I wanted to mention the VFB+ scripted frame buffer partially works with iray/iray+. It provides some features like color adjustments, glare/bloom/LUT controls to the frame buffer.

    I say it partially works because I haven't had any luck getting it to work in activeshade mode yet...only in production render mode.
    Jeff Patton
    Website

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •